fbpx

Locatie

Bereikbaarheid Lelystad Airport

Lelystad Airport ligt aan de N 302 op enkele kilometers buiten de bebouwde kom van Lelystad. De luchthaven is uitstekend bereikbaar per auto. De snelweg A6 ligt op drie minuten van de luchthaven en de snelweg A28 op ongeveer 10 minuten.

Dagelijks geopend van 11.00 tot 21.00 uur (keuken 20.30 uur)

Auto
Vanuit het noorden of oosten van het land volgt u de snelweg A28 (Zwolle – Amersfoort). Bij Harderwijk neemt u afslag 13 en volgt u de N302 richting Lelystad. Na circa 10 minuten rijden, ligt de luchthaven aan uw linkerhand. De luchthaven staat met borden aangegeven.

Vanuit het noordwesten, westen en midden van Nederland volgt u de snelweg A6 (Heerenveen – Muiden). Bij Lelystad neemt u afslag 10 en volgt u de aanwijzingsborden richting de luchthaven. De luchthaven ligt op 3 minuten rijden vanaf deze afslag aan uw rechterhand.

Openbaar vervoer
Lelystad Airport is te bereiken vanaf het NS station Lelystad via de buslijn 7 van Arriva. De buslijn 7 stop voor de Aviodrome en voor het luchthavengebouw. De bus rijdt 1 x in het uur, voor de dienstregeling klik hier. Daarnaast is Lelystad Airport vanaf de NS-stations Lelystad en Harderwijk te bereiken met Connexxion buslijn 148. U kunt uitstappen bij de bushalte luchthaven/Eendenweg. Vanaf de bushalte is een verhard voetpad waarover u in 5 minuten naar de luchthaven loopt.

U kunt ook gebruik maken van een taxi vanaf station Lelystad.